Centrum voor Mondzorg Wageningen

Centrum voor Mondzorg Wageningen is een Tandarts gelegen aan Mennonietenweg 20 in Wageningen.

Meer informatie over Centrum voor Mondzorg Wageningen in Wageningen

Het Centrum voor Mondzorg in Wageningen is een moderne en geavanceerde tandartspraktijk met meer dan twintig jaar ervaring. Ze bieden bijna alle vormen van tandheelkunde aan en hebben deskundige tandartsen en specialisten in huis. De praktijk past de modernste technieken toe en zorgt ervoor dat angstige patiënten zich snel op hun gemak voelen. Er zijn diverse specialisten aanwezig, zoals een parodontoloog/implantoloog en een tandarts-endodontoloog. Het centrum biedt verschillende behandelingen aan, waaronder preventie/gebitsreiniging, kroon- en brugwerk, implantologie en parodontologie. Bij spoedgevallen kunt u tijdens openingstijden bellen naar het centrum, en buiten openingstijden werken ze samen met Dental365 Spoed Tandartsen Ede-Wageningen. Het is belangrijk om te weten dat Dental365 geen patiëntendossier heeft en alleen eerste hulp kan bieden. Voor vervolgbehandelingen wordt u altijd terugverwezen naar uw eigen tandarts.

Wil je weten wat Centrum voor Mondzorg Wageningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Centrum voor Mondzorg Wageningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Centrum voor Mondzorg Wageningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Centrum voor Mondzorg Wageningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Centrum voor Mondzorg Wageningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Centrum voor Mondzorg Wageningen

Bezoekers bekeken ook