Candy's Cuts

Candy's Cuts is een Kapper gelegen aan Harnjesweg 90 in Wageningen.

Meer informatie over Candy's Cuts in Wageningen

Bij Candy's Cuts kun je terecht voor verschillende behandelingen. Ze bieden onder andere een volledige knipbeurt inclusief het wassen van je haar en het in model brengen van je baard. Ook is er de mogelijkheid om alleen de contouren van je baard en kapsel bij te werken. Voor studenten is er een speciale knipbeurt op vertoon van een WUR-pas. Daarnaast bieden ze ook een knipbeurt aan voor kinderen tot en met 14 jaar en een VIP-behandeling met een haarwassing, gezichtsbehandeling en knipbeurt. Het team van Candy's Cuts is beschikbaar tijdens de openingstijden. Er zijn nog geen klantbeoordelingen, maar je kunt hun app downloaden om afspraken te beheren en meldingen te ontvangen op je mobiel. Let op, er is ook een waarschuwing dat er iets fout kan gaan bij het maken of verwijderen van een afspraak.

Wil je weten wat Candy's Cuts verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Candy's Cuts of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Candy's Cuts? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Candy's Cuts het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Candy's Cuts reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Candy’s Cuts

Bezoekers bekeken ook