Cafetaria 't Passantje

Cafetaria 't Passantje is een Cafetaria gelegen aan Kapelstraat 12 in Wageningen.

Meer informatie over Cafetaria 't Passantje in Wageningen

Cafetaria Passantje in Wageningen heet je welkom op hun website. Je kunt naar beneden scrollen om het menu te bekijken en direct te bestellen. Klanten geven het café 4 sterren na 64 beoordelingen en je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief om unieke kortingen en acties te ontvangen. Er is ook een app beschikbaar waarmee je sneller en eenvoudiger kunt bestellen. Helaas is de website op dit moment gesloten. Het menu bevat verschillende snacks, waaronder kroketten, frikandellen en loempia's. Er zijn ook verschillende soorten friet beschikbaar. Daarnaast biedt het café hamburgers, broodjes, salades, sauzen en verschillende dranken aan. Als je liever afhaalt, is dat ook mogelijk.

Wil je weten wat Cafetaria 't Passantje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cafetaria 't Passantje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cafetaria 't Passantje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cafetaria 't Passantje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Cafetaria 't Passantje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cafetaria ’t Passantje

Bezoekers bekeken ook