Cafetaria en eetsalon ’t Station

Cafetaria en eetsalon ’t Station is een Restaurant gelegen aan Stadsbrink 551 in Wageningen.

Meer informatie over Cafetaria en eetsalon ’t Station in Wageningen

Cafetaria & Eetsalon 't Station is de coolste plek om snel iets te eten of een avondje uit te gaan. Ze bieden gratis wifi aan, zodat je je ervaringen kunt delen met je vrienden. Als je haast hebt, kun je bellen en je eten alvast laten klaarmaken om af te halen. Er is altijd muziek aanwezig, zodat je je nooit zult vervelen. De serveerders zijn gastvrij en staan altijd klaar voor een praatje. Je bent van harte welkom in de gezelligste en gastvriendelijkste cafetaria van Wageningen. Neem plaats in de sfeervolle cafetaria of op het terras en geniet van de buitenlucht. Als je via hun website bestelt, krijg je zelfs 10% korting. De openingstijden zijn te vinden op hun website en voor contact kun je bellen naar 0317 - 418407 of een e-mail sturen naar info@cafetariastation.nl.

Wil je weten wat Cafetaria en eetsalon ’t Station verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cafetaria en eetsalon ’t Station of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cafetaria en eetsalon ’t Station? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cafetaria en eetsalon ’t Station het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Cafetaria en eetsalon ’t Station reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cafetaria en eetsalon ’t Station

Bezoekers bekeken ook