Café Rad van Wageningen

Café Rad van Wageningen is een Brouwerijcafé gelegen aan 1e Kloostersteeg 3 in Wageningen.

Meer informatie over Café Rad van Wageningen in Wageningen

In het knusse centrum van Wageningen bevindt zich het proeflokaal Café Rad van Wageningen. Het proeflokaal bevindt zich aan het gezellige Conventplein en heeft een brouwerij direct naast de deur. Hier kun je genieten van zowel bekende als nieuwe bieren, terwijl je de werkzaamheden in de brouwerij kunt volgen. De brouwerij werkt samen met boeren in de omgeving en een kleine mouterij in Gelderland om de beste basisingrediënten te hebben voor elk bier. Naast bier worden er ook (bier-)cocktails, gin tonics, wijnen, ciders en lokale hapjes geserveerd. Op vrijdag en zaterdag zijn er huisgemaakte hamburgers verkrijgbaar, gemaakt van lokale ingrediënten en ook in een vegan oesterzwam variant. Als je meer wilt weten over de brouwerij, kun je een brouwerij tour boeken met een bierproeverij. Het proeflokaal is geopend op woensdag tot en met vrijdag van 15:00 tot 01:00, op zaterdag van 12:00 tot 01:00 en op zondag van 12:00 tot 23:00. Het team van 't Rad heet je van harte welkom en nodigt je uit om te genieten van een lekker biertje.

Wil je weten wat Café Rad van Wageningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Café Rad van Wageningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Café Rad van Wageningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Café Rad van Wageningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Café Rad van Wageningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Café Rad van Wageningen

Bezoekers bekeken ook