Bruna

Bruna is een Boekwinkel gelegen aan Hoogstraat 73 in Wageningen.

Meer informatie over Bruna in Wageningen

Het is Kookboekenweek en dat betekent dat er veel aandacht is voor kookboeken. Daarnaast zijn er ook andere interessante boeken die in de spotlight staan. Zo is er het boek van Haemin Sunim, waarin hij wijsheden deelt voor moeilijke tijden. Ook wordt er gesproken over wat er echt gebeurde op de Oostzee en wordt de kerstvreugde besproken in het tijdschrift Foodies. Verder is er een Boeken top 100, waarin het boek van de auteur van Ik ben Pelgrim wordt genoemd. Dit boek valt op door zijn opmerkelijke openhartigheid. Daarnaast is er een Boeken top 10 per genre, waarbij wordt vermeld dat bepaalde boeken razend populair zijn op TikTok. Tot slot wordt er gesproken over de behoefte aan goede inkt, waarbij wordt aangeraden om de beste inkt snel te verkrijgen. Kortom, er is veel te ontdekken in verschillende genres van boeken.

Wil je weten wat Bruna verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bruna of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bruna? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bruna het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Bruna reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bruna

Bezoekers bekeken ook