Brownies&downieS Wageningen

Brownies&downieS Wageningen is een Restaurant gelegen aan Hoogstraat 17 in Wageningen.

Meer informatie over Brownies&downieS Wageningen in Wageningen

Onze lunchroom bevindt zich op het marktplein van Wageningen en biedt een heerlijke culinaire ervaring dankzij onze enthousiaste medewerkers, heerlijke producten en prachtige locatie. De huiselijke sfeer en de mogelijkheid om een praatje te maken zorgen voor een feestelijke ervaring voor gasten en medewerkers. Of je nu komt voor een lunch, koffiepauze, high tea of high wine, bij ons ben je aan het juiste adres. We zijn zelfs een officieel verkooppunt van Tony's Chocolonely chocolade en gebruiken het in al onze Brownies & Blondies. Je kunt bij ons cadeaubonnen kopen en deze in elke vestiging van Brownies&downieS besteden. Onze koks streven er elke dag naar om jullie te voorzien van de lekkerste gerechten met dagverse producten. Tijdens onze openingstijden kun je telefonisch contact met ons opnemen en reserveringen binnen zijn mogelijk, maar niet voor het terras. Ook zijn we per e-mail bereikbaar. Onze locatie in Wageningen is gevestigd aan de Hoogstraat 17 en we zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur, behalve op maandag en zondag.

Wil je weten wat Brownies&downieS Wageningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brownies&downieS Wageningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brownies&downieS Wageningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brownies&downieS Wageningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Brownies&downieS Wageningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brownies&downieS Wageningen

Bezoekers bekeken ook