Brood- en banketbakkerij, Chocolaterie De Snoeptiek

Brood- en banketbakkerij, Chocolaterie De Snoeptiek is een Banketbakker gelegen aan Poststraat 28a in Wageningen.

Meer informatie over Brood- en banketbakkerij, Chocolaterie De Snoeptiek in Wageningen

De Snoeptiek is een familiebedrijf gevestigd in Wageningen en is al jaren actief als brood- en banketbakkerij en chocolaterie. Ze bakken dagelijks vers brood, maken heerlijk gebak, taarten en chocolade, en bieden ook vers belegde broodjes aan voor particulieren en bedrijven. Met de feestdagen in aantocht wordt de winkel weer gevuld met het assortiment voor Sinterklaas. Er kan een bestelformulier ingevuld worden en deze kan in de winkel worden ingeleverd of per mail worden verstuurd. De Snoeptiek staat ook open voor speciale opdrachten en wensen. Daarnaast bieden ze cateringdiensten aan en laten ze voorbeelden van hun producten en diensten zien op hun website.

Wil je weten wat Brood- en banketbakkerij, Chocolaterie De Snoeptiek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brood- en banketbakkerij, Chocolaterie De Snoeptiek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brood- en banketbakkerij, Chocolaterie De Snoeptiek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brood- en banketbakkerij, Chocolaterie De Snoeptiek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Brood- en banketbakkerij, Chocolaterie De Snoeptiek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brood- en banketbakkerij, Chocolaterie De Snoeptiek

Bezoekers bekeken ook