Brik Fietsen Test Centrum

Brik Fietsen Test Centrum is een Fietsenwinkel gelegen aan Lawickse Allee 5 in Wageningen.

Meer informatie over Brik Fietsen Test Centrum in Wageningen

Bij Peerenboom Fietsen geloven ze in de fietsen van BRIKBIKES omdat ze ervan uitgaan dat je een fiets koopt om mee te fietsen en onderhoud een bijkomende noodzaak is. Wat opvalt aan een BRIK fiets is dat deze geen ketting heeft, maar wordt aangedreven door een cardanas aandrijving of een riem. Dit betekent geen gedoe meer met een vette ketting en kettingkast. De BRIK Brut heeft een cardan aandrijving die nagenoeg onderhoudsvrij is, terwijl de BRIK Belt een riemaandrijving heeft die lichter en efficiënter is. Een BRIK fiets kun je zelf samenstellen met keuzes in versnellingssystemen, verlichting, bagagedragers, kleuren en meer. Peerenboom Fietsen helpt je graag bij het maken van de juiste keuzes.

Wil je weten wat Brik Fietsen Test Centrum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brik Fietsen Test Centrum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brik Fietsen Test Centrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brik Fietsen Test Centrum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Brik Fietsen Test Centrum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brik Fietsen Test Centrum

Bezoekers bekeken ook