Brasserie No. 96

Brasserie No. 96 is een Restaurant gelegen aan Generaal Foulkesweg 96 in Wageningen.

Meer informatie over Brasserie No. 96 in Wageningen

Welkom bij Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg, een modern hotel gelegen op een prachtige plek in Wageningen. Vanaf het panoramaterras heeft u een weids uitzicht over de rivier en de natuur. Het hotel biedt luxe faciliteiten, zoals een Finse sauna, Turks stoombad en jacuzzi. Daarnaast zijn er ook vergaderzalen en twee restaurants waar u kunt genieten van culinaire gerechten. In de omgeving van het hotel kunt u prachtige fiets- en wandeltochten maken en een bezoek brengen aan de steden Arnhem en Nijmegen. Er worden ook verschillende evenementen georganiseerd, zoals een High Tea en speciale culinaire arrangementen. Bekijk de foto's en video's om alvast in de stemming te komen. Er zijn ook diverse arrangementen beschikbaar, zoals het Fiets & Wandel Arrangement en het Burgers Zoo Arrangement. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen.

Wil je weten wat Brasserie No. 96 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brasserie No. 96 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brasserie No. 96? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brasserie No. 96 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Brasserie No. 96 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brasserie No. 96

Bezoekers bekeken ook