Brasserie BEAU

Brasserie BEAU is een Restaurant gelegen aan Lawickse Allee 9 in Wageningen.

Meer informatie over Brasserie BEAU in Wageningen

Brasserie Beau is een gezellig restaurant gelegen in het hart van Wageningen, omringd door natuur en met een prachtig terras aan het water. Ze staan bekend om hun no-nonsense gezelligheid en pure kwaliteit. Bij Beau kun je genieten van heerlijke brunches en late lunches. Het restaurant is 7 dagen per week geopend van 12:00 tot 17:00 uur. Het adres is Lawickse Allee 9 in Wageningen en je kunt contact opnemen via telefoonnummer +31(0)317 490 133 of via e-mail restaurant-beau@wicc.nl. Daarnaast kun je ook terecht voor overnachtingen in het bijbehorende hotel en voor vergaderingen en evenementen. Volg Brasserie Beau op social media om op de hoogte te blijven.

Wil je weten wat Brasserie BEAU verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brasserie BEAU of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brasserie BEAU? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brasserie BEAU het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Brasserie BEAU reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brasserie BEAU

Bezoekers bekeken ook