Boekhandel Kniphorst

Boekhandel Kniphorst is een Boekwinkel gelegen aan Hoogstraat 49 in Wageningen.

Meer informatie over Boekhandel Kniphorst in Wageningen

De openingstijden van de winkel zijn als volgt: op maandag geopend van 13:00 tot 18:00, op dinsdag, woensdag, en donderdag geopend van 09:30 tot 18:00, op vrijdag geopend van 09:30 tot 20:00, op zaterdag geopend van 09:30 tot 17:00, en op de eerste zondag van de maand geopend van 13:00 tot 17:00. Het adres van de winkel is Hoogstraat 49, 6701 BM Wageningen. Het telefoonnummer is 0317-424242 en het e-mailadres is info@kniphorst.nl. In de winkel zijn verschillende spellen verkrijgbaar, waaronder klassieke spellen zoals Monopoly en Catan, maar ook nieuwe spellen zoals Wingspan en Photosynthesis. Daarnaast biedt de winkel ook puzzels aan van merken zoals Jan van Haasteren en Ravensburger. Ook verkopen ze Paperblanks, notitieboeken van hoogwaardige kwaliteit met kunstzinnige omslagen, en About Blanks, schets- en notitieboeken gemaakt van hergebruikte materialen.

Wil je weten wat Boekhandel Kniphorst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boekhandel Kniphorst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boekhandel Kniphorst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boekhandel Kniphorst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Boekhandel Kniphorst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boekhandel Kniphorst

Bezoekers bekeken ook