Blokker Wageningen

Blokker Wageningen is een Winkel huishoudapparatuur gelegen aan Hoogstraat 79 in Wageningen.

Meer informatie over Blokker Wageningen in Wageningen

Bij Blokker Hoogstraat Wageningen vind je een ruim assortiment aan goede en betaalbare artikelen voor wonen, koken en bakken, eten en tafelen. Ze hebben onder andere gourmetstellen, bakplaten, tafelgrillen, serviessets, koffiemachines, tosti-ijzers, staafmixers, frituurpannen, kruimeldieven, stofzuigerzakken, stoomreinigers, thermometers, dweilen, afvalzakken, luchtverfrissers, prullenbakken, kledingrekken en opbergdozen. Je kunt naar de winkel in Wageningen gaan of naar één van hun andere winkels, waar medewerkers je graag adviseren bij het maken van een keuze. Je kunt er ook voor kiezen om online te bestellen en de producten thuis te laten bezorgen of gratis op te halen in één van hun winkels. Je kunt op de hoogte blijven van folderaanbiedingen, kortingsacties en trends en nieuwe producten via hun social media kanalen. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 20:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 via het telefoonnummer 088-9494800.

Wil je weten wat Blokker Wageningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blokker Wageningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blokker Wageningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blokker Wageningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Blokker Wageningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blokker Wageningen

Bezoekers bekeken ook