Blij Bewegen

Blij Bewegen is een Yogadocent gelegen aan Harnjesweg 5 in Wageningen.

Meer informatie over Blij Bewegen in Wageningen

Veel mensen zijn op zoek naar een gezonde en actieve levensstijl, maar worden vaak tegengehouden door mentale en fysieke belemmeringen. De schrijver van de tekst is gepassioneerd om te laten zien dat bewegen niet alleen haalbaar is voor iedereen, maar ook leuk kan zijn. Ze willen mensen inspireren om van de bank af te komen, beperkende overtuigingen te onderzoeken en te ervaren dat er veel mogelijk is. Of je nu kiest voor yoga, personal training, coaching of werken met je team, het zal je gegarandeerd blij maken. Blij bewegen kan je veel opleveren, zoals meer beweging, ontspanning en een voluit leven.

Wil je weten wat Blij Bewegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blij Bewegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blij Bewegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blij Bewegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Blij Bewegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blij Bewegen

Bezoekers bekeken ook