Bistro Balthazar

Bistro Balthazar is een Bistro gelegen aan Markt 16 in Wageningen.

Meer informatie over Bistro Balthazar in Wageningen

Bij bistro Balthazar in Wageningen waan je je in Frankrijk. Ze hebben Franse chansons, een Franse kaart en lekkere Franse wijnen. De bistro is laagdrempelig en van hoge kwaliteit. Het is de perfecte plek om snel te eten voordat je naar het theater of de bioscoop gaat. Bistro Balthazar is een nieuwe toevoeging aan het horeca-aanbod in de stad. Op de menukaart staan verschillende hoofdgerechten, desserts, steaks, starters om te delen en voorgerechten. Je kunt je ook inschrijven voor hun nieuwsbrief. Daarnaast hebben ze een wijnkaart en kun je de openingstijden en contactgegevens op hun website vinden.

Wil je weten wat Bistro Balthazar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bistro Balthazar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bistro Balthazar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bistro Balthazar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Bistro Balthazar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bistro Balthazar

Bezoekers bekeken ook