BirdingApps.com

BirdingApps.com is een Softwarebedrijf gelegen aan Mondriaanlaan 37 in Wageningen.

Meer informatie over BirdingApps.com in Wageningen

De app BirdSounds Europe is een vogelgeluiden-app met 2374 geluiden van 465 Europese vogelsoorten. De nieuwste versie, 2.7, bevat onder andere geluiden van de blauwe kiekendief, grijze wouw en duponts leeuwerik. Naast nieuwe geluiden zijn ook bestaande geluiden vervangen voor betere opnamen. De app biedt ook de mogelijkheid om een Europese regio te selecteren, zodat je een lijst kunt maken met soorten die alleen in dat deel van Europa voorkomen. BirdSounds Europe blijft werken aan het uitbreiden van de app. Daarnaast zijn er collecties toegevoegd aan de app, zoals 'Wat Zingt Daar?' en 'Vogeltrek', die gemakkelijke toegang bieden tot de geluiden die in de bijbehorende boeken worden beschreven. De app is te downloaden voor iPhone en Android-toestellen.

Wil je weten wat BirdingApps.com verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BirdingApps.com of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BirdingApps.com? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BirdingApps.com het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar BirdingApps.com reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BirdingApps.com

Bezoekers bekeken ook