Bevrijdingskerk- PKN- Protestantse gemeente te Wageningen

Bevrijdingskerk- PKN- Protestantse gemeente te Wageningen is een Protestantse kerk gelegen aan Ritzema Bosweg 18 in Wageningen.

Meer informatie over Bevrijdingskerk- PKN- Protestantse gemeente te Wageningen in Wageningen

De website van Kerkbalans heeft een nieuwe look gekregen met een modernere uitstraling en verbeterde inhoud. De nieuwe site is te bereiken via http://pknwageningen.nl. Daarnaast zijn er verschillende kerkdiensten gepland in de Johannes wijkgemeente, zoals kindervertellingen en een gezamenlijke zendingsdienst met de ZWO. Deze diensten zullen plaatsvinden in de Grote Kerk en de Bevrijdingskerk. Voor meer informatie over de exacte data en tijden kan men navigeren naar de website.

Wil je weten wat Bevrijdingskerk- PKN- Protestantse gemeente te Wageningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bevrijdingskerk- PKN- Protestantse gemeente te Wageningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bevrijdingskerk- PKN- Protestantse gemeente te Wageningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bevrijdingskerk- PKN- Protestantse gemeente te Wageningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Bevrijdingskerk- PKN- Protestantse gemeente te Wageningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bevrijdingskerk- PKN- Protestantse gemeente te Wageningen

Bezoekers bekeken ook