Beerepoot Consultancy B.V.

Beerepoot Consultancy B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Hartenseweg 32 in Wageningen.

Meer informatie over Beerepoot Consultancy B.V. in Wageningen

Beerepoot Consultancy is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van Progressive Web Apps voor iPhone, Android en Windows. Ze bieden praktische software op de werkplek en werken met verschillende programmeertalen zoals Javascript, HTML5, SQLServer, .NET, PHP, REST, JSON, ASP, SOAP en MySQL. De drie belangrijkste kernwaarden van Beerepoot zijn dat ze projecten altijd binnen de gestelde tijd en budget opleveren en dat de resultaten beter zijn dan verwacht. Daarnaast kunnen hun webapps ook offline worden gebruikt, zonder internetverbinding. Ze hebben ervaring met het integreren van technologieën zoals IoT, RFID, GPS, offline kaarten, barcode scanning en Bluetooth in hun projecten.

Wil je weten wat Beerepoot Consultancy B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beerepoot Consultancy B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beerepoot Consultancy B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beerepoot Consultancy B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Beerepoot Consultancy B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beerepoot Consultancy B.V.

Bezoekers bekeken ook