bed and breakfast De Willemshoeve

bed and breakfast De Willemshoeve is een Bed & Breakfast gelegen aan Grintweg 295 in Wageningen.

Meer informatie over bed and breakfast De Willemshoeve in Wageningen

Bed and Breakfast "De Willemshoeve" is gelegen in een idyllische omgeving aan de rand van de Veluwe, de Betuwe en de Utrechtse Heuvelrug. Deze authentieke Veluwse boerderij, gebouwd in 1750, biedt een verbinding tussen verleden en toekomst. De boerderij is klaar om nieuwe generaties een warm welkom te heten en de vreugde van het landleven te laten ervaren. Daarnaast zijn er verschillende sfeervolle kamers beschikbaar, zoals het Bakhuisje voor 1-3 personen, de Opkamer voor 1-2 personen en 1 kind, en de Hilde voor 1-3 personen. Voor meer informatie over de kamers en de algemene voorwaarden en huisregels kunt u terecht op de website.

Wil je weten wat bed and breakfast De Willemshoeve verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van bed and breakfast De Willemshoeve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij bed and breakfast De Willemshoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je bed and breakfast De Willemshoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar bed and breakfast De Willemshoeve reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. bed and breakfast De Willemshoeve

Bezoekers bekeken ook