Beautique Wageningen

Beautique Wageningen is een Schoonheidssalon gelegen aan Professor Visserlaan 1A in Wageningen.

Meer informatie over Beautique Wageningen in Wageningen

Welkom bij BEAUTIQUE WAGENINGEN, de salon voor (semi) permanente make-up en andere wenkbrauwbehandelingen. De eigenaresse, Tess, heeft in 2022 de basisopleiding gevolgd voor (ombré) powderbrows bij MP Brows, waar de eigenaresse in 2018 een prijs voor heeft gewonnen. Tess heeft ook een masterclass gevolgd bij Ellis, gespecialiseerd in soft powderbrows. Ze vindt het belangrijk om zichzelf te blijven ontwikkelen en nieuwe technieken te leren, omdat pigmenten veranderen en daardoor de techniek ook verandert. In april gaat Beautique ook oude pmu behandelingen laseren, omdat soms de pmu te diep in de huid is gezet of er goedkoop pigment is gebruikt. Als je contact wilt opnemen, is het beste om een WhatsApp bericht te sturen of een afspraak te maken via de online agenda. PMU is ook mogelijk op zaterdagochtend. Na de behandeling wordt het enorm gewaardeerd als je een Google review schrijft om nieuwe klanten te informeren. De openingstijden van Beautique zijn op maandagavond, woensdag en donderdag overdag en zaterdagochtend.

Wil je weten wat Beautique Wageningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautique Wageningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautique Wageningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautique Wageningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Beautique Wageningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautique Wageningen

Bezoekers bekeken ook