BEAU·Sai

BEAU·Sai is een Restaurant gelegen aan Lawickse Allee 9a in Wageningen.

Meer informatie over BEAU·Sai in Wageningen

Beau·Sai is een restaurant in het hart van Wageningen, omringd door natuur. Het staat bekend om zijn gezelligheid, prachtige ambiance en pure kwaliteit. Op de veelzijdige menukaart vind je een fijne selectie van zowel verrassende nieuwe gerechten als klassiekers met een eigen touch. Naast eten kun je ook genieten van cocktails en drankjes. Het restaurant is 7 dagen per week geopend van 17:00 tot 21:30 uur. Het adres is Lawickse Allee 9 in Wageningen. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het telefoonnummer +31(0) 317 490 133 of een e-mail sturen naar restaurant-beau@wicc.nl.

Wil je weten wat BEAU·Sai verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BEAU·Sai of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BEAU·Sai? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BEAU·Sai het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar BEAU·Sai reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BEAU·Sai

Bezoekers bekeken ook