Basic-Fit Wageningen Stadsbrink

Basic-Fit Wageningen Stadsbrink is een Sportschool gelegen aan Stadsbrink 32-42 in Wageningen.

Meer informatie over Basic-Fit Wageningen Stadsbrink in Wageningen

Basic-Fit biedt verschillende lidmaatschappen aan om fit te worden op jouw eigen manier. Met het comfort lidmaatschap krijg je toegang tot meer dan 230 clubs in Nederland, kun je trainen in de club of thuis met virtuele groepslessen en heb je de Basic-Fit App met meer dan 1000 workouts. Het premium lidmaatschap biedt toegang tot alle clubs in Europa en geeft je de mogelijkheid om iemand mee te nemen om samen te trainen. Daarnaast krijg je 50% korting op Yanga Sports Water, een €20 NXT Level voucher en onbeperkt gebruik van massagestoelen in de clubs. Het all-in lidmaatschap geeft je een topkwaliteit Smart Bike voor thuis, inclusief de Basic-Fit Home App met meer dan 300 fiets workouts. Daarnaast zijn er nog verschillende homeclub services en faciliteiten beschikbaar, en kun je je lidmaatschap aanpassen met extra's naar jouw wensen.

Wil je weten wat Basic-Fit Wageningen Stadsbrink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Basic-Fit Wageningen Stadsbrink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Basic-Fit Wageningen Stadsbrink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Basic-Fit Wageningen Stadsbrink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Basic-Fit Wageningen Stadsbrink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Basic-Fit Wageningen Stadsbrink

Bezoekers bekeken ook