Bas Buitensport

Bas Buitensport is een Winkel voor buitensport gelegen aan Bevrijdingsstraat 11 in Wageningen.

Meer informatie over Bas Buitensport in Wageningen

Bas Buitensport is een outdoorwinkel in het centrum van Wageningen. Ze bieden een breed scala aan lichtgewicht kampeerartikelen, reisartikelen, functionele kleding en schoenen. Ze hebben ook een grote collectie Icebreaker kleding gemaakt van merinowol, die het hele jaar door gedragen kan worden. Bas Buitensport test veel van hun producten zelf uitvoerig voordat ze ze aanbieden. Je kunt een deel van hun favoriete producten en de Icebreaker collectie online bekijken in hun webshop, maar ze nodigen je ook uit om langs te komen in hun fysieke winkel in de Bevrijdingsstraat in Wageningen. Kom langs en laat je inspireren!

Wil je weten wat Bas Buitensport verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bas Buitensport of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bas Buitensport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bas Buitensport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Bas Buitensport reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bas Buitensport

Bezoekers bekeken ook