Barbershop Gents Only

Barbershop Gents Only is een Barbier gelegen aan Hoogstraat 24 in Wageningen.

Meer informatie over Barbershop Gents Only in Wageningen

Barbershop Gents Only is een plek waar alle stoere jongens en echte mannen terecht kunnen voor authentieke ambachten zoals knippen, scheren en het behandelen van baarden. Naast het vakmanschap staat de nostalgische ervaring centraal, waarbij je kunt genieten van koffie, thee of fris met muziek van vroeger op de achtergrond. Of je nu een nieuw kapsel wilt, je baard wilt trimmen, ouderwets geschoren wilt worden of een Italian Hot Towel Shave wilt, alles is mogelijk bij Barbershop Gents Only. Ze staan voor vakmanschap en kwaliteit, zowel in hun behandelingen als in hun producten en materialen. Je kunt een afspraak maken of gewoon binnenlopen voor een ontspannende en authentieke behandeling. De prijzen variëren van €5 voor haarart tot €50 voor knippen en een Italian Hot Towel Shave. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. De barbershop is gevestigd aan de Hoogstraat 24 in Wageningen. Voor een afspraak op korte termijn wordt aangeraden telefonisch contact op te nemen.

Wil je weten wat Barbershop Gents Only verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Barbershop Gents Only of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Barbershop Gents Only? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Barbershop Gents Only het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Barbershop Gents Only reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Barbershop Gents Only

Bezoekers bekeken ook