Bakker van Voorthuizen

Bakker van Voorthuizen is een Bakkerij gelegen aan Hoogstraat 14 in Wageningen.

Meer informatie over Bakker van Voorthuizen in Wageningen

Bij Bakker Van Voorthuizen kun je niet alleen terecht voor heerlijke producten, maar je kunt ze ook laten bezorgen. De bakker staat bekend om zijn ambachtelijke broden en andere lekkernijen. Bij "De Bakker" kun je genieten van klassieke klanken, de geur van ovenverse producten en de smaak van ambachtelijk vakmanschap. In het najaar is de lunchtip het broodje "Herfstpit" en er is ook een wekelijks wisselend broodje van de week. Daarnaast is er ook een speciale aanbieding. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bakker Van Voorthuizen via telefoonnummer 0317 412 717 of via e-mail info@bakker-vanvoorthuizen.nl.

Wil je weten wat Bakker van Voorthuizen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakker van Voorthuizen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakker van Voorthuizen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakker van Voorthuizen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Bakker van Voorthuizen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakker van Voorthuizen

Bezoekers bekeken ook