Bakker Bart

Bakker Bart is een Bakkerij gelegen aan Bakker Bart, Hoogstraat 76 in Wageningen.

Meer informatie over Bakker Bart in Wageningen

Bij Bakker Bart Wageningen kun je terecht voor heerlijke belegde broodjes, tosti's, panini's, pizzastukken, salades, wraps en smoothies. Je kunt je bestelling zelf ophalen in de winkel, maar als je voor minimaal €15,00 bestelt, kan het ook thuis bezorgd worden binnen een uur. Daarnaast kun je bij Bakker Bart Wageningen ook terecht voor ontbijt, met een bezorgontbijtje vol belegsoorten en broodjes vanaf €15,00. Op dit moment zijn er geen recensies, lokale aanbiedingen of vacatures beschikbaar. Je kunt veilig betalen en contact opnemen met de klantenservice via het contactformulier. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Wil je weten wat Bakker Bart verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakker Bart of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakker Bart? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakker Bart het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Bakker Bart reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakker Bart

Bezoekers bekeken ook