Bakery Nexus

Bakery Nexus is een Bakkerij gelegen aan Agro Business Park 75-83 in Wageningen.

Meer informatie over Bakery Nexus in Wageningen

Bakery Nexus is een eigenwijs netwerk van jonge professionals in de bakkerijbranche. Ze organiseren inspirerende events en hebben leden die zich willen verbeteren en hun netwerk willen vergroten. Het netwerk draait om toekomst, inspiratie en verbondenheid en bestaat uit ondernemende, professionele en ambitieuze mensen tussen de 23 en 38 jaar oud. Ze organiseren informele bijeenkomsten waar ervaringen worden gedeeld en doelen worden gesteld. Bakery Nexus wil een kritische stem zijn en heeft een fictief personage genaamd Maud die columns schrijft om de sector aan het denken te zetten. Het netwerk biedt ook reizen aan om inspiratie op te doen in het buitenland en is actief op social media.

Wil je weten wat Bakery Nexus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakery Nexus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakery Nexus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakery Nexus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Bakery Nexus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakery Nexus

Bezoekers bekeken ook