Badmintonclub De Lobbers

Badmintonclub De Lobbers is een Badmintonclub gelegen aan Bornsesteeg 2 in Wageningen.

Meer informatie over Badmintonclub De Lobbers in Wageningen

Welkom bij BC de Lobbers, dé studentenbadmintonclub in Wageningen. We zijn een club waar sport en leuke, niet-sportgerelateerde activiteiten worden gecombineerd. We zijn ook een internationaal georiënteerde club, wat betekent dat we veel mensen van verschillende nationaliteiten in onze club hebben. SWU Thymos is de overkoepelende stichting die financiële steun geeft aan studentensportverenigingen zoals BC de Lobbers en hen vertegenwoordigt bij Sports Centre de Bongerd en Wageningen UR. Als je lid wordt van de Lobbers, kun je veel activiteiten verwachten. Sommige activiteiten zijn gerelateerd aan badminton, andere zijn gewoon voor de lol! Het Rijncup-toernooi is een van de beroemde toernooien in Regio Centrum dat jaarlijks door verschillende leden van onze vereniging wordt georganiseerd. Tijdens het weekend worden er zware wedstrijden gespeeld, maar de camping, de barbecue en het feest zijn de dingen die ons toernooi zo speciaal maken. Ons clubmagazine "Larry's Diary" is een clubblad voor al onze leden en staat vol met verhalen over onze activiteiten, leden, toernooien en ander badmintongerelateerd nieuws. Onze club wordt geleid door een bestuur van vijf leden, die samen met onze mascotte Larry de club draaiende houden. We organiseren veel activiteiten gedurende het academisch jaar, minstens een keer per maand. Deze variëren van interne toernooien tot niet-badmintongerelateerde activite.

Wil je weten wat Badmintonclub De Lobbers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Badmintonclub De Lobbers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Badmintonclub De Lobbers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Badmintonclub De Lobbers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Badmintonclub De Lobbers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Badmintonclub De Lobbers

Bezoekers bekeken ook