B-Mex B.V.

B-Mex B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Bronland 10, Kantoor 1.14 in Wageningen.

Meer informatie over B-Mex B.V. in Wageningen

B-Mex biedt rekenmodellen aan die inzicht geven in de stand van gewassen en de verwachte oogst. Deze modellen kunnen worden gebruikt om energie, klimaat en teeltstrategieën te optimaliseren. Niet alleen kunnen de modellen gebruikt worden door teeltadviseurs en tuinders om scenario's te berekenen en voorspellingen te doen voor het gewas, maar ze kunnen ook gebruikt worden als webapplicatie voor klanten. Om een succesvol adviessysteem op basis van modellen aan te kunnen bieden, is samenwerking essentieel, naast ICT- en wetenschappelijke kennis. Als u meer wilt weten over B-Mex of vragen heeft, kunt u contact met hen opnemen.

Wil je weten wat B-Mex B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B-Mex B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B-Mex B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B-Mex B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar B-Mex B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B-Mex B.V.

Bezoekers bekeken ook