Avalon fitcentre

Avalon fitcentre is een Sportschool gelegen aan Nude 28h in Wageningen.

Meer informatie over Avalon fitcentre in Wageningen

Avalon Fitcentre in Wageningen is een ruim fitnesscentrum waar je tegen lage tarieven verschillende activiteiten kunt doen, zoals cardiofitness, krachttraining, klimsport en virtuele groepslessen. Ze bieden ook live spinning-lessen aan met opzwepende muziek. Wat het fitnesscentrum uniek maakt, is dat je er ook kunt boulderen, een populaire klimsport zonder touwen. Er is een voorgeplande route waarbij je puzzels moet oplossen. Het fitnesscentrum heeft flexibele openingstijden en je kunt reserveringen maken via de leden-app. Het adres is Nude 28H in Wageningen en ze zijn op zoek naar parttime hbo-studenten. Het Avalon team bestaat uit verschillende medewerkers en je kunt de route naar het fitnesscentrum berekenen via de website.

Wil je weten wat Avalon fitcentre verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Avalon fitcentre of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Avalon fitcentre? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Avalon fitcentre het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Avalon fitcentre reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Avalon fitcentre

Bezoekers bekeken ook