Autoservice KwikFit Wageningen

Autoservice KwikFit Wageningen is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Nude 57 in Wageningen.

Meer informatie over Autoservice KwikFit Wageningen in Wageningen

KwikFit Wageningen Nude 57 heeft een klanttevredenheidsscore van 8,8 op basis van 81.952 beoordelingen. Ze bieden monteurs voor alle merken, de beste klantenservice en de mogelijkheid om achteraf te betalen. Momenteel is er een Banden 10-daagse met kortingen tot 25%. Het filiaal in Wageningen biedt verschillende services, hoewel sommige services alleen beschikbaar zijn bij andere filialen. De vestigingsmanager, Flint Oosterhoorn, waarschuwt dat de maximale hoogte van bussen die ze kunnen keuren 2.10m is. Klanten geven positieve beoordelingen over het vriendelijke en behulpzame personeel, de vakkundige en nette afhandeling van zaken en het feit dat er wordt meegedacht in mogelijkheden. Sommige klanten geven wel aan dat de kantoor- en wachtruimte een opknapbeurt kunnen gebruiken, evenals de toiletruimte. Over het algemeen zijn klanten zeer tevreden en komen ze graag terug.

Wil je weten wat Autoservice KwikFit Wageningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autoservice KwikFit Wageningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autoservice KwikFit Wageningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autoservice KwikFit Wageningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Autoservice KwikFit Wageningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autoservice KwikFit Wageningen

Bezoekers bekeken ook