Autorijschool Hoekstra

Autorijschool Hoekstra is een Rijschool gelegen aan Kolkakkerweg 52 in Wageningen.

Meer informatie over Autorijschool Hoekstra in Wageningen

Autorijschool Hoekstra is een professionele en betrouwbare rijschool in Wageningen en omstreken sinds 2002. Hun doel is om leerlingen op te leiden tot goede automobilisten, die zelfstandig en verantwoordelijk kunnen deelnemen aan het verkeer. Ze geven niet meer rijlessen dan nodig is, zodat je je opleiding tegen een redelijke prijs kunt afronden en je rijbewijs kunt halen. Het tijdsbestek waarin je de rijopleiding wilt afronden, bepaal je zelf, in overleg met de instructeur, rekening houdend met aanleg, motivatie, leeftijd en leerstijl. De werktijden van de rijschool zijn van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30 uur. Voor een afspraak kun je bellen of mailen naar wietzehoekstra@hotmail.com of bellen naar 0317-428623 of 06-22497122.

Wil je weten wat Autorijschool Hoekstra verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autorijschool Hoekstra of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autorijschool Hoekstra? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autorijschool Hoekstra het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Autorijschool Hoekstra reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autorijschool Hoekstra

Bezoekers bekeken ook