Auto Centrale Wageningen

Auto Centrale Wageningen is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Nudepark 148-150 in Wageningen.

Meer informatie over Auto Centrale Wageningen in Wageningen

Auto Centrale Wageningen is een betrouwbaar en gerenommeerd garagebedrijf in Wageningen dat al sinds 1998 actief is. Ze bieden nieuwe en gebruikte auto's aan, evenals reparaties, beurten en APK-keuringen. Het bedrijf streeft ernaar om ervoor te zorgen dat klanten tevreden de deur uitgaan, of het nu gaat om de aanschaf van een occasion, onderhoud, reparaties of de APK-keuring. Alles wat je van een erkend RDW garagebedrijf kunt verwachten, is te vinden bij Auto Centrale Wageningen. Ze hebben ook een showroom en je kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 16:00 uur. Buiten deze openingstijden is het mogelijk om een afspraak te maken.

Wil je weten wat Auto Centrale Wageningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Auto Centrale Wageningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Auto Centrale Wageningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Auto Centrale Wageningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Auto Centrale Wageningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Auto Centrale Wageningen

Bezoekers bekeken ook