Asia Plaza Wageningen B.V.

Asia Plaza Wageningen B.V. is een Restaurant gelegen aan Hoevestein 217 in Wageningen.

Meer informatie over Asia Plaza Wageningen B.V. in Wageningen

Bij Asia Plaza in Wageningen kun je sinds 1998 genieten van de veelzijdige Aziatische keuken. Of je nu in het restaurant zelf wilt eten of liever thuis op de bank, onze chefs bereiden met passie heerlijke en typische Aziatische gerechten met invloeden uit verschillende delen van China. Laat je verrassen door de smaken van Azië en kies uit onze uitgebreide menukaart met gerechten uit zes verschillende gebieden in Azië. Als je moeite hebt met kiezen, hebben wij alvast een paar menu's samengesteld. Voor slechts €9,00 kun je genieten van een heerlijk menu met nasi of bami, kip saté en een gerecht naar keuze. Daarnaast bieden we ook maandelijks een ander menu aan voor €22,25 voor twee personen. De Aziatische gerechten zijn vers en vol sensatie op je bord. Kom langs op het adres Hoevestein 217 in Wageningen of neem telefonisch contact met ons op via 0317 45 00 55. We zijn elke dag geopend van 12:00 tot 21:00 uur.

Wil je weten wat Asia Plaza Wageningen B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Asia Plaza Wageningen B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Asia Plaza Wageningen B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Asia Plaza Wageningen B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Asia Plaza Wageningen B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Asia Plaza Wageningen B.V.

Bezoekers bekeken ook