Arboretumkerk

Arboretumkerk is een Kerk gelegen aan Delhorstpad 6 in Wageningen.

Meer informatie over Arboretumkerk in Wageningen

De Arboretumkerk in Wageningen is een vrijzinnige kerk waar mensen met verschillende achtergronden welkom zijn. De kerk biedt zowel fysieke als digitale vieringen aan die via YouTube te beluisteren zijn. Op de website van de kerk zijn verschillende onderwerpen te vinden, waaronder informatie over wie zij zijn, wat zij doen, de jeugd, het jaarthema en de mogelijkheid tot het huren van de kerk. Daarnaast is er een agenda met verschillende activiteiten en vieringen. Op zondagochtend en zondagavond vinden er vieringen plaats en er worden ook 'hemelse klanken' aangeboden. Iedereen is welkom bij de Arboretumkerk!

Wil je weten wat Arboretumkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Arboretumkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Arboretumkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Arboretumkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Arboretumkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Arboretumkerk

Bezoekers bekeken ook