AMPHORA, praktijk voor fysiotherapie

AMPHORA, praktijk voor fysiotherapie is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Keijenbergseweg 29 in Wageningen.

Meer informatie over AMPHORA, praktijk voor fysiotherapie in Wageningen

Mijn praktijk voor fysiotherapie op antroposofische basis gaat binnenkort offline. Na 45 jaar werkzaam te zijn geweest als fysiotherapeut, heb ik besloten met pensioen te gaan. Ik wil mijn kennis en ervaring graag overdragen aan de jongere generatie en ons vak verder ontwikkelen. Maar nu is het tijd om te ontspannen: genieten van de buitenlucht, fietsen en mijn kleindochter verwennen. Als u een afspraak wilt maken bij collega's of meer informatie wilt over antroposofische fysiotherapie, verwijs ik u graag door naar de Nederlandse Vereniging van Antroposofische Fysiotherapeuten.

Wil je weten wat AMPHORA, praktijk voor fysiotherapie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van AMPHORA, praktijk voor fysiotherapie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij AMPHORA, praktijk voor fysiotherapie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AMPHORA, praktijk voor fysiotherapie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar AMPHORA, praktijk voor fysiotherapie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. AMPHORA, praktijk voor fysiotherapie

Bezoekers bekeken ook