AMI Kappers Wageningen

AMI Kappers Wageningen is een Kapper gelegen aan Bevrijdingsstraat 25 in Wageningen.

Meer informatie over AMI Kappers Wageningen in Wageningen

Bij AMI Kappers Wageningen ben je altijd welkom, met of zonder afspraak. Ze bieden persoonlijke aandacht, goed advies, creativiteit en passie voor het vak. Ze combineren trendy haarmode met de traditionele waarden van een echt familiebedrijf. Ze zijn er voor mannen, vrouwen en kinderen en hun medewerkers zijn altijd op de hoogte van de laatste trends. Of je nu een balayage, permanent, highlights of alleen een uitgroei bijwerken nodig hebt, de haarstylisten van AMI Kappers zorgen ervoor dat je de salon met een glimlach verlaat. Ze geloven dat het accentueren van jouw identiteit ervoor zorgt dat je je happy voelt. Ze bieden ook studentenkorting en je kunt altijd zonder afspraak binnenlopen of online een afspraak maken. De salon bevindt zich op Bevrijdingsstraat 256701 AA in Wageningen.

Wil je weten wat AMI Kappers Wageningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van AMI Kappers Wageningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij AMI Kappers Wageningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AMI Kappers Wageningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar AMI Kappers Wageningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. AMI Kappers Wageningen

Bezoekers bekeken ook