Amazing Grace Parish (RCCG) Wageningen

Amazing Grace Parish (RCCG) Wageningen is een Kerk gelegen aan Tarthorst 1 in Wageningen.

Meer informatie over Amazing Grace Parish (RCCG) Wageningen in Wageningen

Welkom bij Amazing Grace Parish Wageningen (AGP). We hopen dat je de geweldige liefde en genade van God in je leven mag ervaren door onze Heer en Verlosser Jezus Christus. We bidden dat Gods blijvende gunst en zalving in je leven mogen stromen en je vullen met Zijn frisse olie van vreugde en blijdschap. Moge de Heilige Geest het Woord van God aan jou openbaren terwijl je door onze website bladert, zodat je in staat bent om anderen effectief de levendige hoop en het doel te communiceren dat God jou heeft gegeven door Zijn Zoon Jezus Christus. We nodigen je uit voor onze maandelijkse nachtwake op de eerste vrijdag van elke maand om 20:00 uur en onze zondagsdienst die elke week om 10:00 uur begint. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Amazing Grace Parish (RCCG) Wageningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Amazing Grace Parish (RCCG) Wageningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Amazing Grace Parish (RCCG) Wageningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Amazing Grace Parish (RCCG) Wageningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Amazing Grace Parish (RCCG) Wageningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Amazing Grace Parish (RCCG) Wageningen

Bezoekers bekeken ook