Agri Information Partners B.V.

Agri Information Partners B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Agro Business Park 67 in Wageningen.

Meer informatie over Agri Information Partners B.V. in Wageningen

Agri Information Partners is een bedrijf dat producten, consultancy en software ontwikkeling biedt aan veredelaars, certificeerders en agri & food-bedrijven. Ze hebben technische kennis en agrarische expertise in huis, waardoor ze efficiënte projecten kunnen uitvoeren en succesvol kunnen implementeren. Ze leveren producten zoals Mercado en E-Brida, waarmee informatie over rassen geregistreerd en overzichtelijk in kaart gebracht kan worden. Daarnaast bieden ze ook maatwerkprojecten aan. Het bedrijf viert binnenkort zijn 20-jarig jubileum op Circuit Zandvoort en heeft ook nieuws over de release van E-Brida versie 7.0. Agri Information Partners is marktleider in IT voor plantenveredelingsbedrijven in Nederland en heeft ook een positie in de certificerings- en agri & foodsector. Ze streven ernaar om hun unieke combinatie van technische expertise en kennis van de sector ook in het buitenland in te zetten. Je kunt je inschrijven voor hun nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste informatie, ervaringen en ontwikkelingen.

Wil je weten wat Agri Information Partners B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Agri Information Partners B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Agri Information Partners B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Agri Information Partners B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Agri Information Partners B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Agri Information Partners B.V.

Bezoekers bekeken ook