Afro Wax Fashion

Afro Wax Fashion is een Afrikaanse winkel gelegen aan Huszarlaan 16 in Wageningen.

Meer informatie over Afro Wax Fashion in Wageningen

Voor al uw Real Dutch wax, Superwax, Block print, Java wax en Hollandis, evenals haarverlengingen te koop, neem contact op met Auntie Monica bij Afro Wax Fashion! U kunt haar bereiken op tel. +31-317-785875 of +31-6-84297832. Het beste is om eerst te bellen. Ons huis bevindt zich in de buurt genaamd Wageningen Noordwest, niet ver van het studentenflat Dijkgraaf. Routebeschrijving vanaf daar: verlaat het terrein van de studentenflat en sla rechtsaf, volg dan de weg / fietspad / voetpad enkele meters totdat u linksaf kunt slaan - zo komt u in het gebied genaamd Wageningen Noordwest. Volg de weg genaamd Mondriaanlaan, door de bocht naar rechts en ga dan ongeveer 30 meter verder. Sla linksaf de Huszarlaan in en ga verder totdat u bijna bij de brug bent. Het huis bevindt zich aan uw rechterhand. Het is huisnummer 16. E-mail: monica33 AT telfort DOT nl.

Wil je weten wat Afro Wax Fashion verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Afro Wax Fashion of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Afro Wax Fashion? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Afro Wax Fashion het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Afro Wax Fashion reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Afro Wax Fashion

Bezoekers bekeken ook