Acda IT

Acda IT is een Softwarebedrijf gelegen aan Troelstraweg 31 in Wageningen.

Meer informatie over Acda IT in Wageningen

Mark Acda is een Senior Software Engineer met een passie voor golfen, auto- en motorsport en mountainbiken. Hij heeft verschillende certificaten behaald, waaronder een certificaat in Domain Driven Design. Mark heeft veel werkervaring, waaronder freelance werk bij de Politieacademie, waar hij meewerkt aan de ontwikkeling van een programma genaamd Profchecks. Hij is ook eigenaar van Acda IT, waar hij Full Stack software ontwikkelt. Daarnaast heeft hij gewerkt als Senior Backend Developer bij Vattenfall en als Full Stack Developer bij Homerr. Mark heeft een opleiding gevolgd aan de Technische Universiteit Delft, waar hij zich heeft gespecialiseerd in kunstmatige intelligentie. In zijn vrije tijd is hij vrijwilliger bij de Gemeente Lelystad als stemmenteller en bij Golfclub Flevoland als jeugdvertegenwoordiger en aanvoerder van het jeugdteam.

Wil je weten wat Acda IT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Acda IT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Acda IT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Acda IT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Acda IT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Acda IT

Bezoekers bekeken ook