ABC Autobandencentrum Wageningen B.V.

ABC Autobandencentrum Wageningen B.V. is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Van Uvenweg 119 in Wageningen.

Meer informatie over ABC Autobandencentrum Wageningen B.V. in Wageningen

Bij ABC Banden & Autoservice kunt u snel terecht voor het onderhoud van uw auto. U kunt een afspraak maken en een offerte aanvragen om snel inzicht te krijgen in de kosten van het onderhoud en de onderdelen. Daarnaast kunt u zelf een afspraak inplannen op een moment dat voor u het beste uitkomt. Klantbeoordelingen zijn ook beschikbaar om te helpen bij het verbeteren van de service. Er zijn ook lopende acties, zoals een aanbieding voor zomerbanden en 25% korting op uitlijnen bij aanschaf van 4 nieuwe banden. ABC Banden & Autoservice is al ruim 35 jaar een onafhankelijk banden- en autoservicebedrijf met vestigingen in Bunschoten-Spakenburg en Wageningen. Ze bieden een breed assortiment aan banden en wielen, verzorgen het onderhoud van uw auto en hebben een persoonlijke en transparante service. Ze zijn een erkend bedrijf en veiligheid en goede service staan hoog in het vaandel. De medewerkers staan bekend om hun vlotte service en no-nonsense mentaliteit. De openingstijden zijn van maandag tot vrijdag van 8:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 8:00 tot 13:00 uur.

Wil je weten wat ABC Autobandencentrum Wageningen B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ABC Autobandencentrum Wageningen B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ABC Autobandencentrum Wageningen B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ABC Autobandencentrum Wageningen B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar ABC Autobandencentrum Wageningen B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ABC Autobandencentrum Wageningen B.V.

Bezoekers bekeken ook