2 Wielercentrum Wageningen

2 Wielercentrum Wageningen is een Fietsenwinkel gelegen aan Brinkmanlaan 3 in Wageningen.

Meer informatie over 2 Wielercentrum Wageningen in Wageningen

2 Wielercentrum Ede en 2 Wielercentrum Wageningen zijn gespecialiseerd in verschillende soorten fietsen. Voor racefietsen en mountainbikes kun je terecht bij Specialized. Daarnaast hebben ze ook een ruim aanbod aan elektrische fietsen van merken zoals Specialized, Koga, Gazelle en Pegasus. Voor sport- en stadsfietsen kun je kiezen uit merken zoals Koga en Gazelle. De openingstijden van beide fietscentra zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur. Op zaterdag zijn ze geopend van 09:00 tot 17:00 uur en op maandag en zondag zijn ze gesloten.

Wil je weten wat 2 Wielercentrum Wageningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van 2 Wielercentrum Wageningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij 2 Wielercentrum Wageningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je 2 Wielercentrum Wageningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar 2 Wielercentrum Wageningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. 2 Wielercentrum Wageningen

Bezoekers bekeken ook